Yli 15,000 XNUMX turistia liittyy Full Moon Party -juhliin Phanganin saarella

Phanganin saari, Surat Thani -

Yli 15,000 XNUMX turistia liittyi Full Moon Party -juhliin Phanganin saarella Surat Thanissa.

Sumui PR-osasto kertoi Phuket Expressille, että tämän kuun Full Moon Party oli siirretty 6. maaliskuutath maaliskuuhun 7th Makha Buchan buddhalaisen loman vuoksi, jolloin alkoholin myynti kiellettiin Thaimaan lailla.

Monet turistit olivat kuitenkin saapuneet saarelle lomaansa päivää ennen uskonnollista lomaa. Yli 15,000 7 thaimaalaista ja ulkomaalaista turistia liittyi Full Moon Party -tapahtumaan XNUMX. maaliskuuta.th.

Phangan Marine Office huolehti turvallisuudesta varmistaakseen, että kaikki saarelle menevän lautan matkustajat olivat yllään pelastusliivit ja veneet eivät olleet ylikuormitettuja.

Myös Koh Phanganin poliisi partioi rannalla estääkseen rikoksia. Suurista tapauksista tai ongelmista ei raportoitu.

******************************

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.