Ratsastaja kuolee, tyttöystävä loukkaantui moottoripyöräkolarissa Thalangissa

Thalang –

  Ratsastaja kuoli, kun naismatkustaja, hänen tyttöystävänsä, loukkaantui moottoripyöräonnettomuudessa Thalangin alueella.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta sunnuntaiaamuna (5th) Thep Krassattri -tien eteläpuoleisen kaistan puolella Thep Krassattrin osa-alueella.

Pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen Thanongsak Raiyain, 25, Krabista, joka oli jo todettu kuolleeksi tapahtumapaikalla. Pelastusyksiköt löysivät lähistöltä vaurioituneen moottoripyörän ja vaurioituneen liikennemerkin.

Hänen tyttöystävänsä, matkustaja Piyaphon Kittikunnatee, 30, joka oli saanut ei-hengenvaarallisia vammoja ja oli tietoinen, kertoi The Phuket Expressille, että hänen poikaystävänsä menetti moottoripyörän hallinnan ennen kuin törmäsi liikennemerkkiin. Herra Thanonsak osui liikennemerkkitolppaan.

Thalangin poliisi kuitenkin tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.