Poliisi metsästää Hit and Run -kuljettajaa Rawaissa -VIDEO

Rawai -

Chalongin poliisi etsii kuljettajaa, joka pakeni onnettomuuspaikalta autonsa törmättyä moottoripyörään Rawaissa.

CCTV-materiaali julkaistiin maanantaina (6th). Onnettomuus tapahtui juuri puolenyön jälkeen Wiser Roadilla Rawaissa, ja kuvamateriaali näytti osoittavan, että moottoripyörä törmäsi autoon ennen kuin auto lähti liikkeelle.

CCTV-materiaali tallensi selvästi auton rekisterikilven. Chalongin poliisi kuitenkin ilmoitti edelleen tutkivansa onnettomuutta kuljettajan löytämiseksi lisätoimia varten.

Viranomaiset eivät julkistaneet sen moottoripyöräilijän nimeä ja tilaa, jonka törmäsi tuntemattomasta törmäyksestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.