Kolme ihmistä loukkaantui moottoripyörän pudotessa kukkulasta Patongissa

Patong -

Kolme ihmistä loukkaantui moottoripyörän pudotessa mäkeä Patongissa.

Pelastustyöntekijät kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta maanantaina (6th) paikallistiellä lähellä Patongin pappitaloa Patongin kukkulalla.

He saapuivat paikalle löytääkseen moottoripyörän ja kolme loukkaantunutta mäen jyrkästä rannasta. Patongin poliisi, pelastustyöntekijät ja paikalliset auttoivat nostamaan kolme loukkaantunutta ylös mäeltä. Lopulta heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuuden syy ei ollut toistaiseksi tiedossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.