Saksalainen turisti hukkuu Samuin saarella

Samuin saari -

Saksalainen turisti hukkui lähellä rantaa Samuin saarella.

Bo Phutin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen, että miespuolinen ulkomaalainen turisti hukkui Chaweng Beachillä maanantaina (6. maaliskuuta).th). Pelastuslaitos ja poliisi saapuivat rannalle.

Poliisi tunnisti miehen 58-vuotiaaksi saksalaiseksi mieheksi (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Hänen ruumiinsa oli jo vedetty pois vedestä.

Bo Phutin poliisi kertoi Phuket Expressille, että saksalainen oli tyttöystävänsä kanssa. He menivät veteen iltapäivällä. Hänen tyttöystävänsä nousi vedestä ennen saksalaista miestä. Myöhemmin hän palasi rannalle, mutta hän ei löytänyt poikaystäväänsä.

Vesiskootteri löysi saksalaisen miehen ruumiin ennen kuin hänen ruumiinsa saatiin talteen. Pelastuslaitokset yrittivät auttaa häntä, mutta epäonnistuivat, koska he sanoivat, että saksalainen oli hukkunut jonkin aikaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.