Katassa rakennuksen palovahingot, henkilövahinkoja ei raportoitu

Kata-

Palo on vaurioittanut rakennusta Katassa, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu.

Karonin palomiehet kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin Katalla sijaitsevan viisikerroksisen talon toisessa kerroksessa tapahtuneesta tulipalosta aikaisin maanantaiaamuna (6. maaliskuuta).th).

He saapuivat rakennukseen yhdellä paloautolla ja palon hallintaan kului noin tunti. Henkilövahinkoja ei raportoitu, mutta osa pesukoneista tuhoutui. Palon tarkkaa syytä tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.