Pyöräkilpailu järjestetään Phuketissa ja Phang Ngassa

Phuket -

Tour of Phuket 2023 -pyöräkilpailu järjestetään tässä kuussa Phuketissa ja Phang Ngassa 10. maaliskuuta alkaen.th maaliskuun 12 päivään.

Kolmipäiväinen maantiepyörän vaihekilpailu kattaa 243.96 kilometriä ja esittelee Phuketin ja Phang Ngan kauneutta. Tapahtuman odotetaan houkuttelevan katsojia ja kuuluisia pyöräilijöitä Thaimaasta ja muista maista.

Ajoittaa!

Perjantaina maaliskuun 10th Vaihe 1: Yhdyskäytävä

Kierros alkaa 4.65 kilometrillä.

Lauantaina maaliskuun 11th Vaihe 2: Phang Nga

137 kilometriä kauniita teitä, jotka alkavat Phuketista, ratsastetaan sillan yli ja pitkin Phang Ngan luonnonkauniita teitä.

Sunnuntaina maaliskuun 12th Vaihe 3: Phang Nga Beauty

Viimeinen päivä sisältää 118 kilometrin radan. Matkan päätteeksi voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä Phang Ngan lahdelle.

Lisätietoja osoitteesta: https://my.raceresult.com/225504/registration

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.