21 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja suuntaa mereen Phang Ngassa

Phang Nga -

XNUMX nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Khura Burin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonnan emo munii 2. tammikuuta Baan Thung Darb Beachillä Koh Phra Thongin osa-alueella.

Sunnuntaina (5th), 21 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista. Kilpikonnanpoikaset suuntasivat sitten takaisin kotiinsa merelle. Kahdeksankymmentä–seitsemän munaa ei ole kuoriutunut. Yksi kilpikonnien poikasista kuoli valitettavasti kuoriutuessaan.

Saatat pitää tästä:

Seitsemänkymmentä nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Phang Ngassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.