Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ranskalaiset ja kanadalaiset ilmoittivat maahanmuuttovirastolle pidätyksen jälkeen ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 27. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 5. maaliskuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Ruotsalainen mies pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun hän oli sekaantunut useiden tuntemattomien muiden kanssa laittomien huumeiden valmistukseen.

Hänen viisuminsa on peruutettu sen jälkeen, kun hän oli väitetysti sekaantunut muiden kanssa laittomien huumeiden tuotantoon ja laittomien huumeiden hallussapitoon.

2. Ukrainalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon Phuketissa, koska hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Hän oli matkalla Chonburista ystäviensä kanssa Phuketiin. Thaimaalainen taksinkuljettaja oli huolissaan laittomasta tila-auton kuljettajasta.

Hän ilmoitti, ettei hän vuokrannut tila-autoa tai palkannut tila-auton ajamaan.

3. Ranskalaiselle moottoripyöräilijälle Patongissa määrättiin 1,500 XNUMX bahtin sakko, ennen kuin hänet ilmoitettiin Ranskan suurlähetystöön, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat ilmoittaneet tapauksesta Ranskan suurlähetystöön ja että ratsastaja on nyt Phuketin maahanmuuttovirastossa.

4. Transsukupuolinen henkilö pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hän nappasi kultakorun brittimatkailijalta.

Kultainen kaulakoru oli kääritty pehmopaperin sisään ja piilotettu oikean jalan alle korkokenkiin.

5. Kanadalaista turistia syytettiin julkisuudessa tappelemisesta, ennen kuin hänestä ilmoitettiin Thaimaan maahanmuuttovirastolle, kun hän väitti ensin, että hänen kimppuunsa hyökättiin ja ryöstettiin.

Turisti on jo saanut 4,000 XNUMX bahtin sakot ja hänen käytöksestään on ilmoitettu Phuketin maahanmuuttovirastolle.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.