Kaksi naista pidätettiin Phuketissa salakuljetuksen ja sähkösavukkeiden laittomasta myymisestä

Phuket -

Phuketin poliisi pidätti kaksi thaimaalaista naista joista yksi on 17-vuotias teini, salakuljetetun tupakan ja höyrystyslaitteiden laittomasta myynnistä.

Takavarikoidut tavarat sisälsivät 290 pakkausta ulkomaisia ​​savukkeita, yli 300 pulloa täyttönestettä, 15 e-savukelaitetta, 66,920 47 bahtia käteistä ja monia muita esineitä. Epäillyt Ya, 17, ja neiti Porn, 4, pidätettiin heidän asunnostaan ​​Mueangin alueella Phuketissa eilen XNUMX. maaliskuuta.

Phuketin poliisi kertoi The Phuket Expressille, että epäillyt pidätettiin aiemmin samasta rikoksesta viime kuussa. Tällä kertaa heitä syytetään sähkösavukkeiden, höyrynesteiden tai tupakkaan liittyvien tuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta maahantuonnista tai hallussapidosta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.