Yhdistyneiden arabiemiirikuntien entinen poliisi pidätettiin Phanganin saarella väitetystä tuhopoltosta Samuin saarella

Phanganin saari, Samuin saari, Surat Thani.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien entinen poliisi pidätettiin Phanganin saarella, koska hänen epäillään syyllistyneen tuhopolttoon Samuin saarella Surat Thanissa.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomainen kertoi Phuket Expressille eilen (4th), että he ja Samuin poliisi pidättivät MUAJIB ALI SALIM SALEH ALKARBIn, 40, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien entisen poliisin. Hän on etsintäkuulutettuna Koh Samuin maakunnan tuomioistuimesta 3. maaliskuuta annetussa pidätysmääräyksessärd.

Tapahtuman väitetään tapahtuneen maaliskuun 2nd klo 1.35 Epäilty sytytti tuleen BMW- ja Toyota-sedanit, jotka oli pysäköity Taling Ngamin osa-alueelle Samuin saarella ja jotka kuuluivat uhrille, joka tunnistettiin vain herra Ananiksi.

Samuin poliisi jatkoi tutkintaa ja totesi, että CCTV-materiaali näytti osoittavan, että herra MUAJIB ajoi moottoripyörällä ja väitti sytyneen sedanit tuleen.

Samuin poliisi sanoi, että MUAJIB ja Anan olivat työskennelleet yhdessä käytettyjen autojen kaupassa ennen kuin heillä oli henkilökohtaisia ​​konflikteja, jotka johtivat tuhopolttoon.

MUAJIBia syytetään tuhopoltosta. Herra MUAJIB on kiistänyt syytteet lehdistöstä lähtien ja tiettävästi yrittää taistella syytteitä vastaan ​​laillisesti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.