Thaimaan kesä alkaa virallisesti

Thaimaa -

Thaimaan kesä alkoi virallisesti sunnuntaina (5th). Thaimaan ilmatieteen laitoksen (TMD) mukaan kesäkauden odotetaan päättyvän toukokuun puolivälissä.

TMD antoi ilmoituksen perjantaina (3rd), 2023. TMD:n mukaan Thaimaan talvi päättyy ja kesäkausi alkaa sunnuntaina (5. maaliskuuta)th).

Päiväsaikaan suurimmalla osalla Thaimaan yläosien alueilla on jatkuvasti kuuma sää. Alin lämpötila on 35 astetta. Thaimaan pohjois- ja koillisosissa sää on kuitenkin vielä aamulla viileä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/