Phuket Food Festival on käynnissä Saphan Hinissä Phuket Townissa 

Phuket -

Phuketin ruokafestivaali järjestetään Saphan Hinissä Phuket Townissa sunnuntaihin asti.

Phuketin maakunnan hallintoorganisaation (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi The Phuket Expressille, että festivaali nimeltä "Roi Nat Yat Dai" on käsitteen "Eat Under Lights, Release Your Heart into the Sea" alla.

Monet ruokakojut myyvät paikallista ruokaa ja paikallisten thaimaalaisten laulajien konsertteja kolmipäiväisessä tapahtumassa 3.–5. maaliskuuta 2023 klo 4 alkaen Saphan Hinissa Phuket Townissa. Tule mukaan festivaaleille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.