Venäläinen pidätettiin Phuketin lentokentällä, koska hän oli saapunut Thaimaahan ja oleskellut siellä ilman asianmukaisia ​​asiakirjoja

Phuket -

Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hän oli saapunut maahan ja oleskellut siellä ilman lupaa.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät MR:n tällä viikolla. ANATOLII PROSKRIANOV, 24, Venäjän kansalainen.

Hänet pidätettiin kansainvälisen lähtöterminaalin Immigration Checkpointissa.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen saapumisesta ja maassa oleskelusta ilman lupaa. Oli epäselvää, kuinka hän oli alun perin saapunut Thaimaahan.

Saatat pitää tästä:

Intialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hän oli saapunut maahan ja oleskellut siellä ilman lupaa.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.