Intiaani pidätettiin Phuketin lentokentällä, koska hän saapui Thaimaahan ja oleskeli siellä ilman asianmukaisia ​​asiakirjoja

Phuket -

Intialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hän oli saapunut maahan ja oleskellut siellä ilman lupaa.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että he ovat pidättäneet MR:n tällä viikolla. CHAUDHARY SHUBHAM, 28, Intian kansalainen. Hänet pidätettiin kansainvälisen lähtöterminaalin Immigration Checkpointissa.

Hänet vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta maahantulosta ja maassa oleskelusta.

Oli epäselvää, kuinka hän oli alun perin saapunut Thaimaahan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.