Väärennettyjen tuotemerkkien paitatehdas Raidi Kathussa

Kathu -

Väärennettyjen merkkipaitojen tehtaalle tehtiin ratsian Kathussa, ja kolme epäiltyä pidätettiin.

Henkisen omaisuuden osaston virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että he tekivät ratsian taloon asuinalueella Soi Kathun vesiputouksella. He löysivät talosta paidan valmistukseen käytettäviä koneita ja laitteita.

Viranomaiset tekivät ratsian myös kahteen läheiseen taloon, joista he löysivät tuhansia väärennettyjä merkkipaitoja. Kolme epäiltyä pidätettiin ja väärennettyjä paitoja takavarikoitiin. Heidät vietiin Kathun poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Henkisen omaisuuden osaston virkamiehet kertoivat Phuket Expressille, että Phuketiin tulee paljon ulkomaisia ​​turisteja, koska matkailutilanne on parantunut. Turisteille myydään monia väärennettyjä merkkituotteita, mikä on vahingoittanut Phuketin matkailukuvaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.