Australialaiset ja myanmarilaiset turistit Krabissa pelastettiin pitkähäntäisen veneen moottorin toimintahäiriön jälkeen

Krabi -

Australialainen ja myanmarilainen turisti on pelastettu sen jälkeen, kun pitkähäntäinen veneen moottori oli viallinen lähellä saarta Krabissa.

Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että heille ilmoitti tapauksesta pitkähäntäinen veneen kapteeni, Mr. Jamnean Butmueangm, 56. Hän kertoi poliisille, että pitkähäntäinen veneen moottori irtosi veneestä voimakkaiden aaltojen aikana. eikä pystynyt hallitsemaan venettä.

Krabin meripoliisi löysi veneen ja havaitsi, että siinä oli neljä ihmistä, kapteeni, hänen vaimonsa rouva Dennapa Luesopa, 48, Norrish Linton, 53, Australian kansalainen ja rouva Lwin lwin Pesse, 51, myanmarilainen. kansallinen. He olivat matkalla Railay Bayn hotellista vieraillakseen läheisille saarille.

Kun he saapuivat Podan saaren lähelle, voimakas aalto osui veneeseen ennen kuin moottori irtosi veneestä. Kapteeni soitti sitten Krabin meripoliisille apua. Kaikki ne ovat turvallisia.

Saatat pitää tästä:

Kaksi ulkomaalaista turistia ja veneen kapteeni on pelastettu pitkähäntäisen veneen kaatuessa Krabissa.

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

Yhdeksän ruotsalaista turistia on selvinnyt pitkähäntäisen veneen kaatumisesta Krabissa.

Krabin merenkulkutoimisto on kutsunut Krabille noin 80 pitkähäntäistä venettä, joita on muokattu lisäämällä kattoja sen jälkeen, kun kolme pitkäpyrstövenettä kaatui kahdessa kuukaudessa ja kuoli kaksi ihmistä loukkaantui.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.