Phuket suunnittelee oikotietä Kathusta Thalangiin välttääkseen liikenteen Koh Kaewissa

Phuket -

Phuket aikoo tehdä oikotien Kathusta Sri Soonthorniin Thalangissa välttääkseen valtavan liikenneongelman Koh Kaewissa.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi eilen (2. maaliskuuta) The Phuket Expressille, että kolme kuuluisaa Phuket-perhettä, jotka ovat Sanguan Kunwanich, Kitti Saksritawee ja Ao Ekwanich, lahjoittavat mielellään maita Moo 4 Kathu, Moo 3 ja Moo 7 Sri Soonthornissa julkiseen käyttöön oikotietä varten.

Tie kulkee Phuketin kaivosmuseosta Kathussa Bang Neow Dum -säiliöön Baan Manikissa. Tie voi välttää valtavan liikenneongelman Koh Kaewissa ruuhka-aikoina.

********************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.