PÄIVITYS: Thaimaan poliisin mukaan kanadalainen mies, joka väitti, että hänet ryöstettiin ja hänet hyökättiin Patongissa, valehteli ja aloitti tappelun thaimaalaisten miesten kanssa

Patong -

Kanadalaista turistia syytettiin julkisuudessa tappelemisesta, ennen kuin hänestä ilmoitettiin Thaimaan maahanmuuttovirastolle, kun hän väitti ensin, että hänen kimppuunsa hyökättiin ja ryöstettiin.

Thaimaan poliisin mukaan mies valehteli ja oli itse asiassa aloittanut tappelun.

Aiemmat tarinamme:

Viiden miehen väitetään hyökänneen kanadalaisen miehen kimppuun ennen kuin veivät tämän kellon ja käteisen Patongissa.

Kanadalainen mies, jonka väitettiin joutuneen viiden hengen ryhmän kimppuun Patongissa, kieltäytyi maksamasta ruokaa ja juomia ravintolassa ennen tapahtumaa, kertoo ravintolan omistaja, joka kertoo aivan eri tarinaa kuin turisti.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (2nd), että täydellisen tutkimuksen jälkeen he havaitsivat heidän mukaansa, että herra William Lamarche-Saint-Louis, 28, Kanadan kansalainen, ei ollut ryöstetty, kuten hän aluksi sanoi. Todellinen tilanne oli herra Williamin ja rantakauppiaiden välinen tappelu, joka levisi läheiseen rantaravintolaan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime kuussa herra William istui rantasängyllä voimakkaasti päihtyneenä. Rantakauppias pyysi Williamia maksamaan rantasängystä tai hänen piti tilata juoma ennen kuin hän ehti istua. Mr. William suuttui ja aloitti suullisen riidan ja fyysisen tappelun neljän thaimaalaisen miehen kanssa Thaimaan poliisin mukaan.

Williamia ja kolmea muuta thaimaalaista miestä syytetään julkisuudessa tappelemisesta ja ruumiinvammoista. Patongin poliisi sanoi, että thaimaalaisia ​​miehiä syytettiin myös tappelemisesta ja siitä, että he eivät ilmoittaneet tapauksesta välittömästi riippumatta siitä, kuka sen aloitti.

Mr. William on jo saanut 4,000 XNUMX bahtin sakon ja hänen käytöksestään on ilmoitettu Phuketin maahanmuuttovirastolle.

Mr. William ei ole kommentoinut julkisesti Thaimaan poliisia väittäen, että hänen alkuperäinen todistuksensa olisi ollut virheellinen, eikä hän ole julkaissut muita lausuntoja lehdistölle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.