Transsukupuolinen henkilö Patongissa pidätettiin ryöstettyään kultaa British Touristilta

Patong -

Transsukupuolinen henkilö pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hän nappasi kultakorun brittimatkailijalta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaiaamuna (2nd) he pidättivät Jakkree 'Tan' Kaewakhartin, 26, Sing Burista Keski-Thaimaassa. Tanilta takavarikoitiin kultakoru, jonka arvo oli yli 10,000 XNUMX bahtia.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että pidätys tapahtui sen jälkeen, kun heille ilmoitettiin, että epäilty nappasi kultaisen kaulakorun turistilta Ratch Uthit 200 Pi Roadilla. Patongin poliisi saapui paikalle löytääkseen MR:n. DILAN MANISH AMIN, Britannian kansalainen.

Hän kertoi poliisille, että transsukupuolinen henkilö nappasi kultaisen kaulakorun hänen kaulastaan. Mr. Aminin tuntematon ystävä kertoi poliisille, että epäilty oli Bangla Roadin päässä.

Jakkree pidätettiin lopulta ja vietiin Patongin poliisiasemalle. Aluksi poliisi ei löytänyt kultakaulakorua, ennen kuin he pyysivät Jakkreeta riisumaan korkokengänsä. Kultainen kaulakoru käärittiin pehmopaperin sisään ja piilotettiin Jakkreen oikean jalan alle korkokenkiin.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Jakkreeta syytetään varkaudesta. Poliisi havaitsi myös, että Jakkree on ollut aiemmin pidätettynä kullanryöstöstä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.