Yksi henkilö kuoli, kaksi loukkaantui moottoripyöräkolarissa Thalangissa

Thalang –

Yksi ihminen kuoli ja kaksi ihmistä loukkaantui kahden moottoripyörän törmäyksessä Cherng Talayssa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina kello 3 aamuyöllä (00nd) Sri Soonthorn Roadilla. He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaksi vaurioitunutta moottoripyörää.

Läheltä löydettiin miehen ruumis, joka tunnistettiin vain moottoripyöräilijäksi Pomngnaraksi, 51. Hänen naismatkustajansa loukkaantui päähän. Toinen moottoripyöräilijä, Mr. Suppawit, 24, oli saanut erilaisia ​​vammoja. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että molemmat moottoripyörät tulivat samasta suunnasta, ennen kuin ne menettivät hallinnan ja törmäsivät. Cherng Talayn poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.