Ranskalainen moottoripyöräilijä Patongissa lähetettiin maahanmuuttovirastoon ja ilmoitettiin suurlähetystöön julkisen haitan aiheuttamisen jälkeen

Patong -

Ranskalaiselle moottoripyöräilijälle Patongissa määrättiin 1,500 XNUMX bahtin sakko, ennen kuin hänet ilmoitettiin Ranskan suurlähetystöön, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että videoleike ulkomaisista moottoripyöräilijöistä lähellä Bangla Roadia oli levinnyt sosiaalisessa mediassa jälleen tällä viikolla. Yksi heistä nähtiin videolla pyörittelemässä pyörää aiheuttaen paljon savua.

Keskiviikkona (1st), Patongin poliisi jäljitti yhden heistä, jonka poliisi tunnisti Sofiane Ouenzerfiksi, 32, Ranskan kansalaiseksi. Häntä syytetään yleisen häiriön aiheuttamisesta ja ilman ajokorttia ajamisesta. Hän sai 1,500 bahtin sakon. Moottoripyörävuokraamo sai 1,000 bahtin sakon siitä, että hän antoi jonkun ilman ajokorttia ajaa moottoripyöräänsä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat ilmoittaneet tapauksesta Ranskan suurlähetystöön ja että Sofiane on nyt Phuketin maahanmuuttovirastossa.

Saatat pitää tästä:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

Joukkoa ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä varoitettiin julkisesta häiriöstä ennen kuin tappelu paikallisten kanssa puhkesi Bangla Roadilla Patongissa.

Kaksi ulkomaalaista ja kolme thaimaalaista pidätettiin, kun he olivat tapelleet moottoripyöräkilpailusta Patongissa.

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

Yli 500 moottoripyörä-onnettomuutta Phuketissa on osallisena ulkomaisia ​​turisteja vain kahdessa kuukaudessa, sanoivat viranomaiset.

Poliisi on jatkanut ulkomaisten moottoripyöräilijöiden tukahduttamista Patongissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.