China Southern Airlines käynnistää uuden reitin Phuketiin

Phuket -

China Southern Airlines on avannut uuden suoran reitin Phuketiin.

Keskiviikkona (1st) China Southern Airlines avasi uuden reitin Kiinasta Phuketiin. Ensimmäinen taistelu oli Airbus A321, lentonumero CZ6009. Kone laskeutui Phuketin kansainväliselle lentokentälle klo 3 China Southern Airlines liikennöi uudella reitillä kolme kertaa viikossa Kiinasta Phuketiin.

Kiinan matkailu jatkaa kasvuaan sen jälkeen, kun Kiina poisti Covid-19-rajoituksensa aiemmin tänä vuonna ja lentoja on tullut saatavilla lisää, ja tulevaisuuden matkailun ennusteet ovat merkittäviä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.