Ukrainalainen sai sakot Phuketissa ajokortin puuttumisesta, koska häntä epäiltiin laittomasta taksinkuljettajasta Chonburissa

Phuket -

Ukrainalainen kuljettaja sai 1,000 XNUMX bahtin sakon Phuketissa, koska hänellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Hän oli matkalla Chonburista ystäviensä kanssa Phuketiin. Thaimaalainen taksinkuljettaja oli huolissaan laittomasta tila-auton kuljettajasta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille viime viikonloppuna, että thaimaalainen kuljettaja ilmoitti heille, että Patongissa oli tila-auto, jossa oli Chonburi-valkoinen rekisterikilpi, sekä ulkomaalainen kuljettaja ja matkustajia. Thaimaalainen kuljettaja oli huolissaan siitä, että ulkomaalainen kuljettaja oli laiton taksinkuljettaja.

Patongin poliisi ja Phuketin turistipoliisi saapuivat Pracha Nukroh Roadille, missä he löysivät tila-auton, jossa oli valkoinen rekisterikilpi (henkilöauto). Kuljettaja oli MR. ANDRIL MINDAUN, 35, Ukrainan kansalainen. Hän on rekisteröity Chalongissa, Phuketissa. Tila-autossa oli toinen ukrainalainen ja muutama aasialainen matkustaja.

Tila-auton omistaja tunnistettiin MR:ksi. ALEKSEI KKHAEV, 39, Venäjän kansalainen, joka asuu Nongpruessa, Banglamungissa. Tila-auton kuljettaja MR. ANDRIL kertoi poliisille olevansa tila-auton omistajan MR:n ystävä. ALEKSEI. Hän oli lainannut MR:ää. ALEKSEI:n tila-auto. HERRA. ANDRIL pyysi toista ukrainalaista ystäväänsä ajamaan tila-autolla Chonburista Phuketiin hänen kanssaan.

HERRA. ANDRIL kertoi poliisille, että kun he olivat Phuketissa, MR. ANDRIL ajoi tila-autoa ukrainalaiselle ystävälleen ja muille aasialaisille ystävilleen, koska hän on alueella tuttu. Hän ilmoitti, ettei hän vuokrannut tila-autoa tai palkannut tila-auton ajamaan. Kuitenkin MR. ANDRILille määrättiin 1,000 XNUMX bahtin sakko ilman ajokorttia ajamisesta.

*****************************************

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.