Kaksi venäläistä lasta palasi vanhempiensa luokse eksyttyään Patongissa

Patong -

Kaksi venäläistä lasta on palannut vanhempiensa luo, kun he eksyivät lähellä Bangla Roadia.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntai-iltana (26. helmikuutath) klo 9, että venäläinen nainen ilmoitti heille, että hän oli menettänyt kaksi neljä- ja viisivuotiasta lastaan.

Phuketin turistipoliisi, Patongin poliisi ja Patong Beachin hengenpelastajat etsivät lapsia Patong Beachiltä. Myös venäläiset vanhemmat vietiin takaisin hotelliin, jossa he yöpyivät, koska he ihmettelivät, olisiko joku voinut löytää heidän lapsensa ja viedä heidät takaisin hotelliin.

Klo 10 heille ilmoitettiin, että kaksi lasta olivat Patong Beachillä ja olivat turvassa. Venäläiset vanhemmat ja lapset kiittivät upseereita ja laupiaita samarialaisia, jotka auttoivat etsinnöissä.

**************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.