Taiwanilainen turisti kuoli snorklauksen jälkeen Krabissa

Krabi -

Taiwanilainen turisti kuoli snorklattuaan saarella Mueang Krabissa.

Mueang Krabin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Krabin sairaala ilmoitti tapauksesta tiistaina (28. helmikuuta).th). Yueh Lee, 36, Taiwanin kansalainen, vietiin Hong Islandilta Khao Thongin alapiiristä. Hänet julistettiin kuolleeksi Krabin sairaalassa. Lääkäri sanoi, että hän kuoli hukkumiseen.

Yuehin tuntematon ystävä kertoi poliisille, että he menivät Hong Islandille snorklaamaan. Heillä oli yllään snorkkeli matalassa vedessä. Than Bok Khoranin kansallispuiston hengenpelastajat näkivät, että herra Lee oli kasvot alaspäin vedessä ja paikallaan pitkään.

He havaitsivat, että hän oli tajuton. He yrittivät elvyttää ennen kuin hän tuli tajuihinsa.

Hänet vietiin sitten sairaalaan, mutta myöhemmin hänet todettiin valitettavasti kuolleeksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.