91 merikilpikonnan munaa löydetty Phuket Beachiltä

Phuket -

Thalangin rannalta on löydetty yhdeksänkymmentäyksi vihreää merikilpikonnan munaa.

Sirinatin kansallispuiston virkamies kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoaamuna (1st) kello 8 paikallinen henkilö, herra Kreangkrai Deejom, ilmoitti heille, että vihreä merikilpikonnaemä munii kello 00 rannalla lähellä Sai Koon lahtea.

Kansallispuiston viranomaiset löysivät äidin jäljet, jotka ovat noin 100 senttimetriä leveät. Kaikkiaan pesästä löytyi 91 vihreää kilpikonnanmunaa.

Munat siirrettiin turvalliselle alueelle läheiselle Nai Yang Beachille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.