Ruotsalainen mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen epäillään sekaantuneen laittomien huumeiden tuotantoon

Phuket -

Ruotsalainen mies pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun hän oli sekaantunut useiden tuntemattomien muiden kanssa laittomien huumeiden valmistukseen.

Phuketin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille tänään (28. helmikuutath) että he ovat pidättäneet MR:n. CHRISTOPHER DANIEL JOACHIM BORG, 34, Ruotsin kansalainen.

Hänen viisuminsa on peruutettu sen jälkeen, kun hänen väitettiin osallistuneen muiden kanssa laittomien huumeiden tuotantoon ja laittomien huumeiden hallussapitoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.