Vuosittainen Phuket Heroines' Festival julkistettu virallisesti

Phuket -

Vuosittainen Phuket Heroines' Festival on virallisesti julkistettu ja se tulee olemaan suurempi ja erikoisempi kuin ennen, Phuketin viranomaiset sanoivat.

Lehdistötilaisuus pidettiin viime viikonloppuna Thalangin historiallisessa puistossa Baan Reangissa, Thep Krasattrissa, Thalangin alueella.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön presidentti Rewat Areerob kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään 13. maaliskuuta - 15. maaliskuuta.th, 2023 klo 5 alkaen Thalangin historiallisessa puistossa Thep Krasattrissa. Tänä vuonna se on Rewatin mukaan suurempi ja erikoisempi kuin ennen.

Tapahtuman avainhetki on Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Soonthornin historiallinen esitys. Kaksi sankarittaretta ja Phuketin esi-isät taistelivat ja uhrasivat itsensä rohkeasti suojellakseen maata, jolla monet asuvat edelleen rauhanomaisesti tänään. Kuuluisa thaimaalainen laulaja ja näyttelijä Gam Witchayanee ja Nui Sugira esitellään sankarittareina uudelleennäytöksessä.

Luvassa on monia muita aktiviteetteja, kuten perinteisiä valo- ja ääniesityksiä, erilaisten Phuketin tuotteiden ja paikallisten ruokien myyntiä yli 200 kojulla ja paljon muuta.

Thaimaan matkailuviraston Phuket Officen (Phuket TAT) johtaja Lertchai Wangtrakundee kertoi Phuket Expressille, että festivaalin on tarkoitus edistää myös paikallista ja kulttuurimatkailua.

Kiinalaiset turistit ovat uusi sukupolvi, joka on kiinnostunut paikallisesta ja kulttuurimatkailusta, Lertchai lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.