Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat menneeltä viikolta: Kiinan kiertueryhmien määrä edelleen alhainen ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 20. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 26. helmikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Thaimaan terveyden edistämissäätiön (ThaiHealth) hallituksen kokouksessa, että hänen ministeriönsä vastustaa matkailuministeriön ehdotusta pidentää yöpaikkojen lakisääteisiä sulkemisaikoja kello 4:ään kello 2:sta.

Ministeri tuki vastustustaan ​​huolissaan yleisestä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja sanoi, että liikenneonnettomuudet voivat lisääntyä, jos pubit saavat toimia klo 4 asti.

2. Thaimaahan matkustavien kiinalaisten matkaryhmien määrä pysyy yllättävän alhaisena lentojen puutteen vuoksi, sanoi Thaimaan matkailuyritysten yhdistyksen (ATTA) puheenjohtaja Sisdivachr Cheewarttanaporn.

Suurin osa Thaimaahan saapuvista kiinalaisista oli vapaata itsenäistä matkustajaa (FIT), joka tarkoittaa matkailijoita, jotka matkustavat yksin ilman opasta tai liittymällä matkaryhmään.

3. Thaimaan kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul toisti kantansa kaikenlaisten e-savukkeiden kieltämiseen, mukaan lukien tuotteiden myynti ja tuonti maahan.

Yhä useampi, varsinkin nuoret, kääntyi nykyään sähkösavukkeiden polttamiseen, koska se väärinkäsitys, että laite ei voi aiheuttaa syöpää tai on terveydelle vaaraton.

4. Thaimaan pääkaupunki Bangkok on palkittu maailman 30. parhaaksi kaupungiksi 100 maan joukossa ja ASEANin toiseksi parhaaksi kaupungiksi, Resonance Consultancy, johtava kohdekehityksen globaali neuvonantaja, sanoo.

Bangkok on myös toiseksi paras kaupunki ASEANin 2 jäsenmaan joukossa.

5. Bangkokin pubipommittajat on erotettu viraalista videotallennetta, joka näytti näyttävän, kuinka he laittoivat käsiraudat ja löivät ulkomaalaista miesasiakasta kasvoihin vähäpätöisen väärinkäsityksen vuoksi.

Virustapaus tapahtui The Club Khaosanissa, joka sijaitsee Bangkokin tunnetulla Khao San Roadin kävelykadulla.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.