Thaimaa vahvistaa matkailusuhteita Kiinaan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Äskettäisessä korkean profiilin tapaamisessa Kiinan kulttuuri- ja matkailuministerin ja Thaimaan matkailu- ja urheiluministerin välillä sekä TAT:n ja China Tourism Group Travel Servicesin välisen aiesopimuksen allekirjoittamisessa.

Bangkok, 27. helmikuuta 2023 – Thaimaa jatkaa matkailusuhteiden vahvistamista Kiinan kanssa Thaimaan matkailu- ja urheiluministerin HE Phiphat Ratchakitprakarnin ja Kiinan kansantasavallan kulttuuri- ja matkailuministerin HE Mr. Hu Hepingin korkean profiilin tapaamisen jälkeen. Pekingissä 21.

Kokouksessa olivat myös läsnä HE Atthayut Srisamut, Thaimaan Kiinan-suurlähettiläs, Thaimaan kuninkaallinen suurlähetystö Pekingissä ja Yuthasak Supasorn, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri.

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, sanoi "Haluan Thaimaan hallituksen ja thaimaalaisten puolesta ilmaista vilpittömät kiitoksemme Kiinan hallitukselle sen jatkuvasta luottamuksesta Thaimaahan ensisijaisena lomakohteena ja valtakunnan sisällyttämisestä 20:n pilottikohteen joukkoon. ryhmämatka Kiinasta."

Ministeri Phiphat esitti kokouksen aikana ministeri Hu Hepingille kutsun Thaimaan vierailulle. Hän kertoi myös Thaimaan valmistautumisesta vastaanottamaan kiinalaisia ​​turisteja ja toisti Thaimaan matkailualan jatkuvat pyrkimykset vahvistaa kaksisuuntaista matkailuyhteistyötä Kiinan kanssa. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, hän korosti Thaimaan valmiutta edistää henkilöresurssien mobilisointia ja elvyttää kulttuurivaihtoa maiden välillä.

Ministeri Hu Heping puolestaan ​​korosti, että Kiinan presidentti Xi Jinping vieraili äskettäin Thaimaassa osallistuakseen 29.th Aasian ja Tyynenmeren talousyhteistyön talousjohtajien kokous Bangkokissa merkittävänä Kiinan ja Thaimaan pitkäaikaisten suhteiden vahvistamisen kannalta. Hän huomautti, että Kiinan hallitus tunnusti matkailun ja kulttuurivaihdon tärkeyden maiden välillä, minkä vuoksi Thaimaa sisällytettiin 20 pilottimaan joukkoon Kiinasta lähtevien ryhmämatkojen uudelleen aloittamisessa.

Ministeri Hu Heping lisäsi, että kulttuuri- ja matkailuministeriö jatkaa yhteistyötä matkailu- ja urheiluministeriön kanssa vuosittaisten kiinalaisen uudenvuoden juhlien järjestämisessä Thaimaassa.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 48 vuotta Thaimaan ja Kiinan diplomaattisuhteista. Se on myös 17-vuotinen yhteistyö TAT:n ja Kiinan kulttuuri- ja matkailuministeriön sekä Kiinan Thaimaan suurlähetystön välillä kiinalaisen uudenvuoden juhlien järjestämisessä Thaimaassa – yhdessä viidestä maasta ympäri maailmaa, jotka juhlivat suurimpia kiinalaisen uudenvuoden juhlia Kiinan ulkopuolella. Kiina.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi ”Kokoamisen aikana keskustellaan myös mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Moon Festivalin järjestämiseksi Thaimaassa. Tämä auttaisi entisestään vahvistamaan suhteita julkisen ja yksityisen sektorin sekä Kiinan ja Thaimaan ihmisten välillä."

Tänä vuonna Mid-Autumn Festival, joka tunnetaan myös nimellä Moon Festival tai Mooncake Festival, osuu 29. syyskuuta.

Ministeri Phiphat todisti 22. helmikuuta 2023 aiesopimuksen (LOI) allekirjoittamisen TAT:n ja China Tourism Group Travel Services Corporation Limitedin välillä.

Tilaisuudessa TAT:n kuvernööri Yuthasak ja TAT:n kotimaan markkinoiden apulaiskuvernööri Thapanee Kiatphaiboon keskustelivat China Tourism Group Travel Servicesin puheenjohtajan Lei Haisun kanssa laadukkaiden matkailukokemusten edistämisestä ja kaksisuuntaisesta matkailuyhteistyöstä. .

Tänä vuonna 1. tammikuuta - 15. helmikuuta Thaimaa otti vastaan ​​161,540 300,000 kiinalaista turistia. Määrän odotetaan nousevan 5 XNUMX:een kolmen ensimmäisen kuukauden aikana ja XNUMX miljoonaan koko vuoden aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.