Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Mongolia pidätettiin, venäläisiä ja thaimaalaisia ​​pidätettiin kannabiskaupassa ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 20. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 26. helmikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kolme mongolialaista on pidätetty sen jälkeen, kun he varastivat luottokortin singaporelaiselta Patongin laiturilla ennen kuin he käyttivät sitä kalliiden tuotteiden ostamiseen.
    Heitä syytetään varkaudesta, petoksesta ja muiden ihmisten luottokorttien käytöstä.
  2. Phuket suunnittelee yhdistävänsä Wichitin ja Chalongin Mueang Phuketin alueella sillalla.

Suunnitelman mukaan sillan leveys on kahdeksan metriä ja pituus 280 metriä.

3. Venäläinen mies ja thaimaalainen nainen on pidätetty kannabiskaupassa Patongissa.

RYCHKOV KIRILL, 34 Venäjän kansalainen. Häntä syytetään työskentelystä ilman lupaa.

Apiradee Hanyekia, 39, syytetään valvotun yrtin (kannabiksen silmujen) myymisestä ilman lupaa.

4. Yli 500 moottoripyörä-onnettomuutta Phuketissa on osallisena ulkomaisia ​​turisteja vain kahdessa kuukaudessa, sanoivat viranomaiset.

Heistä XNUMX prosentilla ei ole ajokorttia, osalla oli uimapuvut yllään, ajettiin suurella nopeudella eivätkä reittejä olleet tuttuja.

5. Patongin viranomaiset yrittävät ratkaista rannalla kukkivien levien aiheuttamaa ongelmaa.

Patongin kunta on jatkanut levien siivoamista Patong Beachillä joka päivä nykyisen kukinnan vuoksi.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.