Mustaa vettä löydettiin virtaavan Karon Beachille

Karon –

Paikalliset kehottavat viranomaisia ​​tutkimaan asiaa, kun Karon Beachiltä löydettiin pahanhajuista mustaa vettä virtaavan mereen.

Sunnuntaina (26th) asukkaat ja turistit leikkivät meressä Karon Beachillä lähellä Nong Harn -järveä. He pääsivät ulos merestä, kun paljon mustaa vettä löydettiin virtaavan mereen. Merivesi muuttui sitten mustaksi ja haisi pahalle.

Paikalliset kertoivat Phuket Expressille, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Mereen on löydetty likaista vettä virtaavan perjantain (24. helmikuuta) jälkeenth). He uskovat, että likaista vettä väitetään vapautuvan läheisistä yrityksistä ilman käsittelyä.

Ulkomaalaiset turistit kertoivat Phuket Expressille, että näin ei pitäisi tapahtua tässä matkailukohteessa, jossa rannalla vierailee paljon rantalaisia ​​ja uimareita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.