Tuli tuhoaa sukellusveneen Phang Ngassa

Phang Nga-

Tulipalo tuhosi Tai Mueangin alueella laiturille pysäköidyn sukellusretkiveneen.

Phang Ngan PR-tiimi kertoi Phuket Expressille, että tulipalo sai alkunsa veneestä kello 8 sunnuntaina (10. helmikuuta).th). Vene oli pysäköity Sa Phan Poonin laiturille Baan Tap Lamun Lam Kenin osapiirissä.

Palomiehet saapuivat paikalle, kun muut lähellä olevat veneet siirrettiin pois palavasta veneestä. Palon hallintaan kului yli tunti. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Tässä vaiheessa uskotaan, että tulipalo johtuu sähköoikosulusta ennen kuin kipinät putosivat öljyyn. Vahinkojen kustannukset ovat noin 13 miljoonaa bahtia.

Phang Nga Marine Office kertoi Phuket Expressille, että vene on rekisteröity Phuketissa ja se voi kuljettaa jopa 54 matkustajaa. Vene oli juuri pysäköity laiturille turistien huollon jälkeen, mutta kaikki olivat lähteneet veneestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.