Phuketin lentoasema juhlii uutta reittiä Etelä-Kiinasta

Phuket -

Phuketin kansainvälinen lentoasema otti avosylin vastaan ​​Kiinan eteläisimmästä osasta lentävän Hainan Airlinesin kiinalaisen lennon.

Helmikuun 24. päivänä klo 6.50 Hainan Airlinesin Boeing 737-800 lentokoodilla HU465 laskeutui Phuketin kansainväliselle lentokentälle (HKT) suoritettuaan uuden reitin Guangzhou Baiyunin kansainväliseltä lentokentältä (CAN).

Guangzhou Baiyunin kansainvälinen lentokenttä on Etelä-Kiinan Guangdongin maakunnan pääkaupunkia Guangzhoua palveleva kansainvälinen lentokenttä.

Airport of Thailand Ground Services (AOTGA) tarjosi maapalveluja HU465-lennolle Phuketin kansainvälisellä lentoasemalla.

Hainan Airlines on raporttien mukaan 55. lentoyhtiön asiakas, joka on saanut palveluja AOTGA:lta.

Kiinalaiset matkustajat toivotettiin tervetulleiksi hymyillen ja bannerilla, jossa luki "Juhlimme Hainan Airlinesin ensimmäistä lentoa Guangzhousta Phuketiin.

Lentokenttähenkilöstön mukaan Hainan Airlines on kiinalainen lentoyhtiö, jolle on myönnetty 5 tähden luokitus Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevalta Skytraxilta, joka on erikoistunut lentoyhtiöiden ja lentoasemien tutkimuksiin, arvosteluihin ja luokitukseen. Lentoyhtiö operoi yli 500 kotimaan ja kansainvälistä reittiä ja on Kiinan suurin yksityinen lentoliikenneyhtiö.

Tästä lähtien Guangzhou Baiyunin kansainvälisen lentokentän ja Phuketin kansainvälisen lentokentän välillä lennetään viisi lentoa viikossa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.