TasteAtlas nimesi thai-teen maailman 7. parhaaksi alkoholittomaksi juomaksi

Thai-tee sijoittui seitsemänneksi maailman 100 parhaan alkoholittoman juoman joukossa TasteAtlas, matkaopasalusta.

TasteAtlas on online-ruokakartasto, joka tarjoaa tietoa aitoja ja perinteisiä ruokia eri puolilta maailmaa. Sen avulla käyttäjät voivat tutustua mielenkiintoisiin ruokiin alueen, maan tai ainesosan mukaan, ja se tarjoaa myös alustan, jossa käyttäjät voivat ehdottaa ruokia, reseptejä ja suosituksia.

Sunnuntaina 19. helmikuuta verkkosivusto julkaisi luettelonsa 100 parhaiten arvioidusta alkoholittomasta juomasta maailmassa, ja Thai Tea, jota kutsutaan myös Thai Milk Teaksi, sijoittui listan seitsemänneksi.

Thai Tea, joka tunnetaan Thaimaassa nimellä Cha Thai tai Cha Yen, on suosittu juoma, joka valmistetaan yhdistämällä mustaa teetä kondensoituun maitoon ja täytteeksi haihdutettua maitoa. Tämä oranssinvärinen juoma tarjoillaan tyypillisesti kylmänä jään kanssa, ja se tarjotaan yleensä korkeassa muovilasissa, jossa on pilli paikallisissa juomakaupoissa.

Luotto: PR Thai Hallitus ja Taste Atlas

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.