Kamala Beach Roadin varrelle asennetaan aurinkokennojen valopylväitä

Kamala -

Kamala Beach -tien varrelle asennetaan aurinkokennojen valopylväitä.

Kamala Sub-District Organisation Administrationin (SOA) presidentti Jutha Dumluck kertoi Phuket Expressille, että maakunta on tukenut 2,967,000 XNUMX XNUMX bahtin budjetilla Kamalan kehittämistä matkailuun.

Jutha kertoi Phuket Expressille, että he aikovat asentaa 43 sarjaa aurinkokennopylväitä Kamala Beach Roadille (Layi – Naka Lay Road) Kamalaan. Asennuksen odotetaan valmistuvan ensi vuoden syyskuussa 2024.

Monet paikalliset ja turistit käyttävät tietä, jolla ei tällä hetkellä ole tarpeeksi valoja ja joka on aiheuttanut monia liikenneonnettomuuksia. Kun valopylväsprojekti on valmis, se lisää tienkäyttäjien turvallisuutta sekä parantaa yhteyksiä kuntien välillä paremman talouden ja matkailun puolesta, Jutha sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.