Poliisi varoittaa auton kaukosäätimien murtautumisesta Thalangin huoltoasemalla

Thalang –

Poliisi varoittaa kuljettajia, koska autojen kaukosäätimet hakkeroitiin Thalangissa sijaitsevalla huoltoasemalla, jossa kuljettajat eivät pystyneet lukitsemaan ja avaamaan ajoneuvoja.

Sakoon poliisipäällikkö eversti Salan Santisartsanakun kertoi Phuket Expressille, että autonkuljettajat ilmoittivat asiasta tällä viikolla Phuketin kansainvälisen lentokentän lähellä sijaitsevalla PTT-huoltoasemalla. Monet autonkuljettajat huomasivat, etteivät he pystyneet lukitsemaan ja avaamaan autojaan. Viiden minuutin kuluttua, kun poliisi saapui huoltoasemalle, kaikki heidän autonsa kaukosäätimet toimivat normaalisti.

Eversti Salan kertoi Phuket Expressille, että joku saattoi yrittää katkaista kaukosäätimen signaalit autoista. Kun kuljettajat painoivat kaukosäätimen lukituspainiketta, heidän autonsa eivät lukittu. Jos kuljettajat eivät tarkastaneet ennen kuin he lähtivät autoistaan, epäillyt voivat avata autonsa ja varastaa niistä.

Varmista, että autosi on lukittu ennen kuin poistut siitä. Jos jotain epäilyttävää löytyy, soita 191, eversti Salan sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.