Phuketin kaupungin baariin tehtiin ryöstö, koska väitetään avaavan ja myyneen alkoholia laillisen sulkemisajan jälkeen

Phuket -

Lainvalvontaviranomaiset tekivät ratsian baariin Phuketin kaupungissa sen väitettyä laittomasti avatun ja myyneen alkoholia laillisen ajan jälkeen.

Mueang Phuketin piirin poliisiryhmä ja Phuketin kaupungin poliisi teki ratsian baariin Chana Jaroen Roadilla Talad Yain osa-alueella puolenyön jälkeen tänään (23. helmikuuta)rd).

Baarista löydettiin yli 200 ihmistä.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille pidättäneensä herra Wisarutin, 27, baarin johtajan. Hän ei kyennyt esittämään virkamiehille laillista asianajajalupaa. Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa ja alkoholin myymisestä laillisen ajan jälkeen.

Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun virkamiehet saivat huolestuneilta kansalaisilta valituksia siitä, että baari avattiin laillisen sulkemisajan jälkeen.

Lainvalvontaviranomaiset ovat jatkaneet Patongin viihdepaikkojen tarkastamista huolestuneiden kansalaisten valituksen jälkeen avautumisesta laillisten sulkemisaikojen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.