TAT johtaa "Amazing New Chapters" -roadshown tärkeimpiin Kiinan kaupunkeihin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Roadshow, johon osallistuu 61 thaimaalaisen matkailun toimittajaa, vierailee Shanghaissa, Chengdussa ja Guangzhoussa, ja siinä käynnistetään erityisesti Kiinan markkinoille luotu kampanja.

Bangkok, 21. helmikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) johtaa 61 thaimaalaisen matkailun toimittajaa, mukaan lukien hotellit, lomakeskukset, matkanjärjestäjät, DMC:t, nähtävyydet ja lentoyhtiöt "Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023" -tapahtumassa, joka alkoi Shanghaissa eilen ja tulee olemaan. Vieraile myös Chengdussa 22. helmikuuta ja Guangzhoussa 24. helmikuuta.

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, sanoi "Kiitos Kiinan hallitukselle sen jatkuvasta luottamuksesta Thaimaahan ensisijaisena lomakohteena ja kuningaskunnan sisällyttämisestä 20 pilottikohteen joukkoon ryhmämatkojen jatkamiseksi Kiinasta. Samalla tavalla kiitämme kiinalaisia ​​matkailijoita siitä, että he valitsivat edelleen Thaimaan lomalleen. Thaimaa ja thaimaalaiset ovat valmiita toivottamaan lämpimästi tervetulleiksi kaikki kiinalaiset matkailijat, jotka voivat olla varmoja tiukoista turvallisuus- ja terveystoimenpiteistä sekä korkealaatuisista palvelustandardeista oleskelunsa aikana.

"Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023" pyrkii helpottamaan ja tehostamaan thaimaalaisten tavarantoimittajien ja Kiinan matkailualan ammattilaisten välisiä liike-elämän keskustelumahdollisuuksia, ja sen odotetaan johtavan matkailuyrityskauppojen toteutumiseen. Samalla roadshow tarjoaa Kiinan matkailuteollisuudelle ja vierailtujen kaupunkien asiaankuuluville medioille ajankohtaista tietoa Thaimaan matkailutilanteesta ja matkailutietoa.

Toinen tavoite on lisätä tietoisuutta kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa Thaimaassa ja rohkaista heitä vierailemaan Thaimaassa nauttimaan valtakunnan laajasta valikoimasta laadukkaita matkailuelämyksiä.

Jokaisessa kolmessa vieraillussa kaupungissa – Shanghaissa, Chengdussa ja Guangzhoussa – järjestetään Thaimaan tuotepäivitysesitys, markkinatiedotus Kiinan markkinoista Thaimaan matkailualan toimittajille ja esittely "Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook" kampanja on räätälöity erityisesti Kiinan markkinoille.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi "TAT on mainostanut Thaimaata "Visit Thailand Year: Amazing New Chapters" -kampanjan puitteissa vuonna 2022 ja jatkaa niin vuonna 2023 elvyttääkseen valtakunnan matkailualan kaikissa ulottuvuuksissa ja tarjotakseen merkityksellisiä matkaelämyksiä kaikille matkailijoille. Tämä on luotu erityisesti Kiinan markkinoille "Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook" Kampanjan tavoitteena on rakentaa edelleen markkinoiden luottamusta ja toistaa, että Thaimaa on edelleen kiinalaisten matkailijoiden suosikkikohde, jossa heillä on aina onnellinen ja iloinen loma."

In "Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook", joka tarkoittaa kirjaimellisesti "mitä enemmän matkustaa Thaimaahan, sitä hauskempaa hän nauttii" -kampanjasta, TAT tekee yhteistyötä strategisten kumppaneiden kanssa kaikkialla Kiinassa – sekä online- että offline-tilassa – edistääkseen erilaisia ​​laadukkaita matkailutuotteita ja -palveluita, jotka keskittyvät eksklusiivisuutta ja erinomaisuutta ja jotka vastaavat Kiinan eri matkailusegmenttien, kuten hypermilleniaalien, perheiden, työnteon ja hopean ylellisyyden, nykyistä elämäntapaa.

Kiinan markkinoiden elpyessä edelleen, TAT odottaa roadshown auttavan Thaimaata saavuttamaan tavoitteensa toivottaa tervetulleeksi 5 miljoonaa kiinalaista turistia vuonna 2023.

1. tammikuuta 15. helmikuuta 2023 kuningaskunnassa kirjattiin 161,540 2023 kiinalaista turistia. Kolmen kuukauden tammi-maaliskuussa 2,000 yhteensä 445,655 300,000 lentoa tarjoaa XNUMX XNUMX paikkaa Kiinan eri kaupungeista Thaimaahan – mukaan lukien Shanghai, Guangzhou, Hangzhou, Nanjing, Chengdu, Xiamen ja Kunming – ja TAT ennustaa XNUMX XNUMX kiinalaista vierailla tänä aikana.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.