Yli 500 moottoripyörä-onnettomuutta kahdessa kuukaudessa Phuketissa, joissa osallisina ulkomaalaisia ​​turisteja, sanovat viranomaiset

Phuket -

Yli 500 moottoripyörä-onnettomuutta Phuketissa on osallisena ulkomaisia ​​turisteja vain kahdessa kuukaudessa, sanoivat viranomaiset.

Kokous pidettiin tänä aamuna (22. helmikuutand) ja sitä johti Phuketin varakuvernööri Arnuparb Rodkhwan Yodrabam.

Varakuvernööri Arnuparb kertoi Phuket Expressille. "Monet onnettomuudet ovat viime aikoina koskeneet ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä."

Aiemmat tarinamme:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

Joukkoa ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä varoitettiin julkisesta häiriöstä ennen kuin tappelu paikallisten kanssa puhkesi Bangla Roadilla Patongissa.

Kaksi ulkomaalaista ja kolme thaimaalaista pidätettiin, kun he olivat tapelleet moottoripyöräkilpailusta Patongissa.

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

”Useimmissa onnettomuuksissa ulkomaalaiset turistit ovat vuokranneet moottoripyöriä. Heistä 500 prosentilla ei ole ajokorttia, osalla oli uimapuvut yllään, ajettiin suurella nopeudella eivätkä reittejä olleet tuttuja. Tammi-helmikuussa tapahtui yli XNUMX ulkomaalaisten matkailijoiden onnettomuutta, varakuvernööri Arnuparb kertoi.

"Yritämme ratkaista johdonmukaisia ​​ongelmia moottoripyörien vuokraajien kanssa, jotka vuokraavat turisteille ilman asianmukaista dokumentaatiota liikenneonnettomuuksien ja moottoripyöräilijöiden estämiseksi", varakuvernööri Arnuparb lisäsi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.