Lainvalvontaviranomaiset jatkavat Patongin viihdepaikkojen tarkastamista

Patong -

Lainvalvontaviranomaiset ovat jatkaneet Patongin viihdepaikkojen tarkastamista huolestuneiden kansalaisten valituksen jälkeen avautumisesta laillisten sulkemisaikojen jälkeen.

Kathun piiripäällikön Thitiwat Boonkitin ja Patongin poliisin johtama poliisiryhmä eilen illalla (21. helmikuuta) klo 11–30 tarkasteli Bangla Roadin viihdepaikkoja.

Thitiwat kertoi Phuket Expressille, että tarkastus seurasi useiden sosiaalisen median kantelujen ja huolestuneiden kansalaisten viihdepaikoista, jotka avataan laillisen sulkemisajan jälkeen.

Eilen illalla ei kuitenkaan löytynyt yhtään viihdepaikkaa, joka olisi avattu laillisen ajan jälkeen. Phuket Express huomauttaa, että sulkemisajat voivat vaihdella keskiyöstä klo 2:XNUMX viihdealueen mukaan.

*******************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.