Kolme ihmistä pidätettiin satojen sähkösavukkeiden ja satojen laittomien savukkeiden laatikoiden kanssa Phuketissa

Phuket -

Mueang Phuketissa on pidätetty kolme epäiltyä, joilla on satoja sähkösavukkeita ja satoja laatikoita laittomia savukkeita.

Mueang Phuketin piiritoimiston ja Phuketin kaupungin poliisin ryhmä teki ratsian Yaowarad Roadilla Samkongissa sijaitsevaan kauppaan.

Viranomaiset pidättivät miehen, jonka nimi oli vain Mr. Yossiri, 24. Häneltä takavarikoitiin 12 sähkösavuketta nimettömän liikkeen edessä. Yossiri myönsi ostaneensa ne kaupasta.

Tämän jälkeen poliisit pidättivät miehiä, jotka tunnistettiin vain Mr. Taewaniksi, 20, ja Mr. Panuwatiksi, 23, kaupassa.

Heiltä takavarikoitiin 240 laatikkoa laittomia savukkeita, 90 e-savuketta ja muita sähkösavukkeisiin käytettyjä esineitä sekä 13 pulloa laitonta viskiä. He myönsivät saaneensa 10,000 XNUMX bahtia kuukaudessa niiden myynnistä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun virkailijat saivat valituksia siitä, että kauppa myy sähkösavukkeita opiskelijoille. Kaikki kolme vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle, jossa heitä syytetään kuluttajansuojalain rikkomisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.