Kuljettaja selviytyi jääkolarin jälkeen Thalangissa

Thalang –

Kuljettaja selvisi hengissä, kun jäätä kuljettanut lava-auto kaatui ja läikkyi Thalangissa.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen Thep Krassattrin tiellä Thep Krassattrin tiellä tapahtuneesta onnettomuudesta tänään 5. helmikuuta kello 45.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle ja löysivät lava-auton ohjaamon irrallaan sängystä tiellä. Tieltä löytyi myös useita jääpusseja hajallaan.

Kuljettaja, Kobchai Sriintarasut, 33, joka sai vain lieviä vammoja, kertoi Thalangin poliisille, että lava-auton takapyörä räjähti. Sitten hän menetti ajoneuvon hallinnan ennen kuin se törmäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.