Saksalaiselle miehelle väitetään saaneen 2,000 XNUMX bahtin sakot ilman kuittia moottoripyörällä Phuketin alikulkusillassa ajamisen jälkeen

Phuket -

Saksalaiselle miehelle väitetään saaneen 2,000 5,000 bahtin sakon ilman kuittia sen jälkeen, kun hän ajoi moottoripyörällä Chalongin alikulkukulkuun.

Saksalainen mies, jonka henkilöllisyyttä hänen pyynnöstään salattiin, kertoi Phuket Expressille, että eilen (20. helmikuuta)th) klo 5 hän ajoi moottoripyörällä Chalongin alikulkusillalle. Poliisi pysäytti hänet pian tämän jälkeen.

He halusivat sakottaa häntä 5,000 2000 bahtia, mutta hän sanoi, ettei hänellä ollut tarpeeksi rahaa. Hän antoi tienvarsilla poliisille XNUMX bahtia saamatta kuittia.

Saksalainen mies sanoi, että useilla kielillä, kuten saksaksi, ei ollut kansainvälisiä kylttejä, jotka varoittaisivat moottoripyörien pääsystä.

Hän väitti, ettei tiennyt rikkoneensa liikennesääntöjä, ja oli huolissaan siitä, että poliisit ovat saattaneet rikkoa sääntöjä jättämällä kirjoittamatta asianmukaista lippua.

Phuketin poliisi ilmoitti tutkivansa asiaa sen jälkeen, kun valitus levisi Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.