Thaimaan kansanterveysministeri sanoo ei pubin sulkemiselle klo 4, paitsi mahdollisesti suosituilla turistialueilla, kuten Pattaya ja Phuket

KUVA: kansanterveysministeriö

Kansallinen -

Sunnuntaina 19. helmikuuta kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul kertoi Thaimaan terveyden edistämissäätiön (ThaiHealth) hallituksen kokouksessa, että hänen ministeriönsä vastustaa matkailuministeriön ehdotusta pidentää yöpaikkojen lakisääteisiä sulkemisaikoja kello 4:ään aamuyöstä kello 2:sta.

Ministeri tuki vastustustaan ​​huolissaan yleisestä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ja sanoi, että liikenneonnettomuudet voivat lisääntyä, jos pubit saavat toimia klo 4 asti. Hän lisäsi, että uudenvuoden 2023 aikana liikenneonnettomuudet vähenivät merkittävästi, 20 % viime vuoteen verrattuna, johtuen kaikkien osapuolten yhteistyöstä, mukaan lukien ThaiHealthin tieturvallisuuskampanjassa.

Anutin paljasti kuitenkin, että kansanterveysministeriö voi tapauskohtaisesti sopia yöelämän paikkojen sallimisesta joillakin keskeisillä turistialueilla olla auki kello 4 asti. Näitä alueita voivat olla esimerkiksi Bangkokin Khaosan Road, Pattaya ja Phuketin Bangla Walking Street. Asia vaatii kuitenkin lisää keskustelua ja pohdintaa, Anutin lisäsi, sekä kumppanuutta näillä alueilla paikallisilta viranomaisilta.

Ministeri sanoi, että hänen ministeriönsä ei jättänyt huomiotta ehdotuksen taloudellista hyötyä, mutta sanoi myös, että hänen on otettava huomioon myös mahdolliset yhteiskunnalliset vaikutukset.

Sillä välin huolimatta vaatimuksista sähkösavukkeiden laillistamisesta, Anutin asetti jalkansa tiukasti oppositioon sanoen, että hän "ei koskaan" salli sähkösavukkeiden laillistamista Thaimaassa, koska hän sanoi välittävänsä ihmisten terveydestä.

Hän sanoi, että hän on äskettäin ohjannut tautivalvontaosaston tekemään yhteistyötä Thaimaan kuninkaallisen poliisi- ja tulliosaston kanssa sähkösavukkeisiin liittyvän lain noudattamisen valvomiseksi. Ministeri myös ohjasi ThaiHealthia kouluttamaan nuoria sähkösavukkeiden vaarallisuudesta.

Thaimaan sähkötupakkalaki Joidenkin korkea-arvoisten poliisien mukaan tuomitaan ankara tuomio, yli 500,000 XNUMX bahtin sakko ja enintään viiden vuoden vankeusrangaistus.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.