Epäilty pidätettiin 13,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuket Checkpointissa

Phuket -

Epäilty on pidätetty 13,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä Phuket Checkpointissa.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille eilen (19. helmikuutath), joka perjantaina (17. helmikuutath), epäilyttävä sedan pysäytettiin Phuketin tarkistuspisteessä Tha Chatchain osa-alueella Thalangissa. Kuljettaja oli Tanapat 'Ball' Plodkam, 36 Phatthalungista.

Sedanin sisältä löytyi käsintehty käsiase, 22 luotia, 13,930 134.85 metamfetamiinipilleriä, 0.327 grammaa metamfetamiinia, 0.552 grammaa ketamiinia ja XNUMX grammaa ekstaasia.

Ball myönsi poliisille, että hänet palkattiin noutamaan huumeet liikennemerkistä Southern Seaboard Roadilla (tie nro 44) Phra Sangissa Surat Thanissa ja toimittamaan ne Phuketin luovutuspaikkaan. Ball vietiin Than Chatchain poliisiasemalle oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.