Pattayasta kotoisin oleva venäläispariskunta sai sakkoja vesiskootterilla ajamisen jälkeen Krabin suojelualueella

Krabi -

Pattayassa asuvalle venäläiselle miehelle ja hänen vaimolleen, jotka ovat entisiä pattaya, määrättiin 20,000 XNUMX bahtin sakko sen jälkeen, kun he ajoivat vesiskoottereita suojelualueella Mueang Krabissa.

Sosiaalisessa mediassa levisi eilen (19. helmikuuta) video kahdesta ulkomaalaisesta, jotka ratsastivat vesiskootteilla lahdella lähellä Hong Islandia Krabissa, Khao Thongin osa-alueella.th).

Krabin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että videoleikkeen nauhoitti venematkanjärjestäjä ennen kuin tiedotti asiasta asianomaisille viranomaisille.

Viranomaiset tunnistivat kaksi ulkomaalaista 47-vuotiaiksi venäläisiksi miehiksi ja vaimoiksi. Aviomies myönsi, että hän ja hänen vaimonsa olivat kaksi henkilöä videolla. Krabin merenkulkutoimisto ei julkistanut heidän nimiään.

Pariskunta ajoi autoa ja hinasi kaksi vesiskootteria Pattayasta vieraillakseen eteläisten provinssien rannoilla. He pysähtyivät monilla rannoilla matkan varrella ajamaan vesiskoottereita. He sanoivat, etteivät tienneet, että jet-skillä ajaminen on kiellettyä tässä Krabin osassa.

Krabin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että nämä kaksi vesiskootteria oli rekisteröity ja niillä on lisenssi Pattayassa. Heille määrättiin 10,000 XNUMX bahtin sakko kullekin siitä, että he ajoivat vesiskootterilla ilman lupaa ympäristönsuojelulain suojellulla alueella.

Krabin merenkulkutoimisto kertoi Phuket Expressille, että pariskunta oli saapunut alueelle, jolla merenkulku matkailun vuoksi on kielletty.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.