Yhdeksän ihmistä loukkaantui lava-auton kaatuessa Thalangissa, Phuketissa

Thalang –

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti ja seitsemän lievempiä vammoja lava-auton kaatuessa Thalangissa, Phuketissa tänään.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänä aamuna (20th) klo 8 Thep Krasattri Roadin etelään suuntautuvalla kaistalla Sri Soonthornin osa-alueella.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton tieltä. Yhdeksän myanmarin työntekijää loukkaantui, joista kaksi oli vakavia. Heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.