Oikeudelliset toimet kolmetoista laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Kolmetoista laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa on käynnistetty oikeustoimi.

Phuket Land Transport Office (PLTO) raportoi viime viikonloppuna, että asiaankuuluvat viranomaiset asettivat tarkastuspisteen Phuketin kansainvälisen lentokentän lähelle Thalangin Sakoon osa-alueelle.

Seitsemän taksinkuljettajaa (Green Plates) muista maakunnista löydettiin palvelemassa alueella sääntöjen ja määräysten vastaista. Kuusi taksinkuljettajaa löydettiin myös henkilökohtaisilla ajoneuvoilla kuljettamaan turisteja laittomina takseina (Black Plates).

Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Expressin mukaan "mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina. Vihreällä rekisterikilvellä varustettuja takseja voidaan huoltaa vain niissä maakunnissa, joissa ne on rekisteröity, vaikka Phuketin virkamiehet aikovat lieventää tätä sääntöä.

Saatat pitää tästä:

Phuketin viranomaiset tutkivat asiaa saatuaan useita valituksia siitä, että monet ulkomaalaiset vuokraavat autoja laittomien taksipalvelujen suorittamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.